Terugblik Survival Run 2017

Inmiddels heeft onze zesde survivalrun op 11 juni 2017 plaatsgevonden en ook op deze editie kunnen we weer terugkijken met heel veel plezier. Het was fantastisch. De uitslagen vind je hier. We willen alle vrijwilligers, landeigenaren, sponsors en de leden van ons survivalteam Loil ontzettend bedanken voor hun medewerking en enorme inzet. Met zijn allen is er weer een prachtig evenement neergezet waar we enorm trots op zijn.

Het weer heeft enorm goed meegewerkt dit jaar en de EHBO is voor een paar kleine incidenten uitgerukt. Verder is alles zonder problemen verlopen en hebben we alleen maar lachende gezichten gezien. Ook met de scholen die we in de week voor de run op een deel van ons parcours hebben gehad hebben we veel plezier beleefd. De kinderen waren erg enthousiast.

De inschrijving was vanaf 1 april 2017 om 0.00 uur geopend. Op 2 april in de middag waren alle 900 plaatsen vergeven. Na 1,5 dag waren we dus al uitverkocht!!!

De inschrijving voor de run van 2018 opent wederom op 1 april. De run zal plaatsvinden op zondag 24 juni.

Helaas werd en wordt ons zaterdagmiddagarrangement om verzekeringstechnische redenen niet ondersteund door de SBN en kunnen wij dit om die reden niet meer organiseren.

About Author

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *