Inschrijven Run

DEELNEMERS: De inschrijving voor de run van 26 juni 2022 opent op 1 april 0.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 10,00 per deelnemer voor leden van de Survivalrunbond Nederland. Niet-SBN-leden kunnen deelnemen wanneer ze een dag-lidmaatschap met de survivalrunbond aangaan en zij betalen hiervoor € 5,00 extra. Dit bedrag wordt automatisch meegerekend bij jouw inschrijving.

Dit jaar vieren we onze 10e editie en lopen de deelnemers in een zeer bijzonder jubileum-shirt, die moet je hebben dus schrijf je snel in en doe mee.

Heb je wensen qua samenlopen of starttijden, geef het duidelijk aan. Lees voor het inschrijven onderstaande tekst goed door!!!

LET OP: tijdens het inschrijven is een vrije tekst aanwezig. Gebruik deze voor wensen zoals:

  • Starttijd: Wil je vroeg of juist laat starten i.v.m. bijvoorbeeld werk;
  • Samen lopen: Wil je samen met iemand lopen, schrijf dan samen in en geef per deelnemer zowel voor- en achternaam op zodat wij weten met wie je samen wilt lopen;
  • Groep: Wil je als groep lopen, geef dan per deelnemer dezelfde groepsnaam aan. We starten met maximaal 10 personen per groep. Als je niets aangeeft en je groep is groter dan 10 personen dan maken wij 2 groepen aan en verdelen de deelnemers zelf;
  • Vrijwilliger: Zou je willen helpen als vrijwilliger en daarnaast willen deelnemen, vermeldt dat dan ook bij de vrije tekst, bijv. “’s ochtends starten, ’s middags vrijwilliger” of andersom. Bedenk dat we op zaterdag 25 juni een extra run organiseren voor vrijwilligers, sponsors en landeigenaren. Voor de vrijwilligers is deze gratis. Schrijf je in via deze link.

Vergeet je bij de aanmelding om een van bovenstaande wensen kenbaar te maken stuur dan binnen een week na de inschrijving een mail naar inschrijvingen@survivalloil.nl.

Vermeld je niets in de vrije tekst en vernemen wij niets voor 10 april, dan delen wij je in naar gelang het ons het beste uitkomt. Wijzigingen zijn daarna NIET meer mogelijk.