Inschrijven Run

DEELNEMERS: De inschrijving voor de run van 30 juni 2024 opent op 1 april 2024 om 0.00 uur!!!

Allemaal ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van de prachtige run die op 25 juni heeft plaatsgevonden.

De inschrijving voor deze run opende op 1 april 0.00 uur. Na 8 uur en 43 minuten waren de 1000 plekken bezet!!! Dit gegeven ervaren we als een groot compliment voor onze organisatie.

De inschrijving voor de reservelijst was geopend vanaf 1 mei en nagenoeg alle na-inschrijvers hebben uiteindelijk mee kunnen doen met onze survivalrun.

De kosten voor deelname bedragen ook in 2024 € 10,00 per deelnemer voor leden van de Survivalrunbond Nederland. Niet-SBN-leden kunnen deelnemen wanneer ze een dag-lidmaatschap met de survivalrunbond aangaan en zij betalen hiervoor € 5,00 extra. Dit bedrag wordt automatisch meegerekend bij jouw inschrijving.

Komend jaar organiseren we de 12e editie van ons evenement. We hebben er nu al zin in. Na een vruchtbare evaluatie over 2023 kunnen we vaststellen dat het team er al weer helemaal klaar voor is.

LET OP: tijdens het inschrijven is een vrije tekst aanwezig. Gebruik deze voor wensen zoals:

  • Starttijd: Wil je vroeg of juist laat starten i.v.m. bijvoorbeeld werk;
  • Samen lopen: Wil je samen met iemand lopen, schrijf dan samen in en geef per deelnemer zowel voor- en achternaam op zodat wij weten met wie je samen wilt lopen;
  • Groep: Wil je als groep lopen, geef dan per deelnemer dezelfde groepsnaam aan. We starten met maximaal 10 personen per groep. Als je niets aangeeft en je groep is groter dan 10 personen dan maken wij 2 groepen aan en verdelen de deelnemers zelf;
  • Vrijwilliger: Zou je willen helpen als vrijwilliger en daarnaast willen deelnemen, vermeld dat dan ook bij de vrije tekst, bijv. “’s ochtends starten, ’s middags vrijwilliger” of andersom.

Vergeet je bij de aanmelding om een van bovenstaande wensen kenbaar te maken stuur dan binnen een week na de inschrijving een mail naar inschrijvingen@survivalloil.nl.

Vermeld je niets in de vrije tekst en vernemen wij niets voor 10 april, dan delen wij je in naar gelang het ons het beste uitkomt. Wijzigingen zijn daarna NIET meer mogelijk.