Inschrijven Run

DEELNEMERS: De inschrijving voor de run van 4 juli 2021 opent op 1 april 0.00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 10,00 per deelnemer voor leden van de Survivalrunbond Nederland. Niet-SBN-leden kunnen deelnemen wanneer ze een daglidmaatschap met de survivalrunbond aangaan en zij betalen hiervoor € 5,00 extra. Dit bedrag wordt automatisch meegerekend bij jouw inschrijving.

CORONA: Er zijn jaarlijks maximaal 1000 startplekken te vergeven en we willen ook dit jaar maximaal 1000 inschrijvingen openzetten, maar afhankelijk van de coronamaatregelen kan het zijn dat we besluiten om minder deelnemers toe te laten (op volgorde van inschrijving) of te starten met kleinere startgroepen. Het kan ook zijn dat er andere maatregelen worden genomen om de run corona-veilig te kunnen laten verlopen. Eind mei zullen we definitief beslissen of de run doorgang kan gaan vinden maar wij hebben daar alle vertrouwen in. Tot die tijd zal er geen incasso van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Hou deze website dus in de gaten rond die tijd.

Lees voor het inschrijven onderstaande tekst goed door!!!

LET OP: tijdens het inschrijven is een vrije tekst aanwezig. Gebruik deze voor wensen zoals:

  • Starttijd: Wil je vroeg of juist laat starten i.v.m. bijvoorbeeld werk;
  • Samen lopen: Wil je samen met iemand lopen, schrijf dan samen in en geef per deelnemer zowel voor- en achternaam op zodat wij weten met wie je samen wilt lopen;
  • Groep: Wil je als groep lopen, geef dan per deelnemer dezelfde groepsnaam aan. We starten met maximaal 10 personen per groep. Als je niets aangeeft en je groep is groter dan 10 personen dan maken wij 2 groepen aan en verdelen de deelnemers zelf;
  • Vrijwilliger: Zou je willen helpen als vrijwilliger en daarnaast willen deelnemen, vermeldt dat dan ook bij de vrije tekst, bijv. “’s ochtends starten, ’s middags vrijwilliger” of andersom.

Vergeet je bij de aanmelding om een van bovenstaande wensen kenbaar te maken stuur dan binnen een week na de inschrijving een mail naar inschrijvingen@survivalloil.nl.

Vermeld je niets in de vrije tekst en vernemen wij niets voor 10 april, dan delen wij je in naar gelang het ons het beste uitkomt. Wijzigingen zijn daarna NIET meer mogelijk.