Inschrijven vrijwilliger

Ook de inschrijving voor de vrijwilligers opent jaarlijks vanaf 1 april. Marloes, Heidy en Fem houden zich bezig met het verzamelen van de vrijwilligers.

Onze survivalrun valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Tijdens het evenement hebben we ongeveer 100 fulltime vrijwilligers nodig of 200 parttime vrijwilligers. Wil je je opgeven als vrijwilliger voor een hele of halve dag, dan zou dat geweldig zijn. Als je ons helpt dan wordt je tijdens je hulp voorzien van eten, drinken en van allerlei lekkers. Daarbij wordt deze dag door de vrijwilligers altijd als ‘erg gezellig’ ervaren. Jullie zijn als vrijwilliger het gezicht van de survivalrun in Loil en daarom zoeken we enthousiaste medewerkers. Alvast bedankt voor je aanmelding, we zijn daar erg blij mee. We maken er met z’n allen weer een topdag van.

Vrijwilligers die vorig jaar al hebben geholpen ontvangen automatisch een mail met het verzoek zich weer aan te melden en daarbij kun je aangeven wat je eventuele wensen zijn.

Voor mensen die voor het eerst willen helpen of die geen mail ontvangen komt hieronder de link te staan die je kunt aanklikken om je in te schrijven voor 2024. We hebben namelijk wel wat gegevens van je nodig. De juiste link wordt voor 1 april 2024 geplaatst.

Link naar vrijwilligersinschrijving editie 2023

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je midden juni een mail met alle informatie over jouw plek en wat er van je wordt verwacht.