Inschrijven vrijwilliger

Ook de inschrijving voor de vrijwilligers opent jaarlijks vanaf 1 april. Marloes, Heidy en Fem houden zich bezig met het verzamelen van de vrijwilligers.

Onze survivalrun valt of staat met de inzet van vrijwilligers. Tijdens het evenement hebben we ongeveer 100 fulltime vrijwilligers nodig of 200 parttime vrijwilligers. Wil je je opgeven als vrijwilliger voor een hele of halve dag, dan zou dat geweldig zijn. Als je ons helpt dan wordt je tijdens je hulp voorzien van eten, drinken en van allerlei lekkers. Daarbij wordt deze dag door de vrijwilligers altijd als ‘erg gezellig’ ervaren. Jullie zijn als vrijwilliger het gezicht van de survivalrun in Loil en daarom zoeken we enthousiaste medewerkers. Alvast bedankt voor je aanmelding, we zijn daar erg blij mee. We maken er met z’n allen weer een topdag van.

Vrijwilligers die vorig jaar al hebben geholpen ontvangen automatisch een mail.

Voor mensen die voor het eerst willen helpen of die geen mail ontvangen hebben staat hieronder de link die je kunt aan klikken om je in te schrijven. We hebben namelijk wel wat gegevens van je nodig.

Link naar vrijwilligersinschrijving editie 2023

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je midden juni een mail met alle informatie over jouw plek en wat er van je wordt verwacht.