Parcours

De start en finish zijn midden in het dorp Loil, naast de kerk. Uiteraard doen we de mooie vijver bij Baakman en het vijvertje bij Cornelissen aan. De meeste hindernissen zijn te doen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar en zijn dus laagdrempelig. Verder zorgen we voor genoeg modder en slootjes. We danken de landeigenaren voor de welwillende medewerking die we elk jaar krijgen. Super!

Een sfeervolle DJ zal aan het einde van de Groenestraat van de partij zijn en zij moedigen je daarmee aan op driekwart van het parcours.

Sommige hindernissen kunnen op een makkelijke of moeilijke manier worden genomen. We dagen de ervaren survivalrunners, die meedoen met ons evenement, van harte uit om de moeilijke versie te nemen.

Parcours 2023

Het parcours van 2023 zal nagenoeg gelijk zijn aan die van 2022 en deze laatste vind je hieronder. We zullen weer door het dorp lopen aan het begin van de run. De afstand zal ongeveer 6 a 6,5 km zijn.

De rode lijn is het parcours van de run. De gele lijn is de route van de paardenkar van Belfjor die tijdens de run gratis op en neer langs het parcours zal pendelen.