Parcours

De start en finish zijn midden in het dorp Loil, naast de kerk. Uiteraard doen we de mooie vijver bij Baakman en het vijvertje bij Cornelissen aan. De meeste hindernissen zijn te doen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar en zijn dus laagdrempelig. Verder zorgen we voor genoeg modder en slootjes. We danken de landeigenaren voor de welwillende medewerking die we elk jaar krijgen. Super!

Een sfeervolle DJ zal aan het einde van de Groenestraat van de partij zijn.

Sommige hindernissen kunnen op een makkelijke of moeilijke manier worden genomen. We dagen de ervaren survivalrunners, die meedoen met ons evenement, van harte uit om de moeilijke versie te nemen.

Parcours 2022

Het parcours van 2022 is bekend en vind je hieronder. Zoals je ziet gaat hij dit jaar door het park aan de Kloosterstraat en door de wijk in Loil in plaats van over de Wehlseweg. De afstand zal daardoor ongeveer op 6 a 6,5 km uitkomen dus iets langer dan eerdere jaren.

De rode lijn is het parcours van de run. De gele lijn is de route van de paardenkar van Belfjor die tijdens de run gratis op en neer langs het parcours zal pendelen.