Parcours

De start en finish zijn midden in het dorp Loil, naast de kerk. Uiteraard doen we naast een gedeelte door het dorp de mooie vijver bij Baakman aan waar we de spectaculaire toggle weer in het parcours hebben kunnen opnemen. Verderop zit het bos van Reintjes waarna de gezelligheid bij de Leijgraaff volgt georganiseerd door DJ camping Grunewald. De meeste hindernissen zijn te doen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar en zijn dus laagdrempelig. Verder zorgen we voor genoeg modder en slootjes. We danken de landeigenaren voor de welwillende medewerking die we elk jaar krijgen. Super!

Sommige hindernissen kunnen op een makkelijke of moeilijke manier worden genomen. We dagen de ervaren survivalrunners, die meedoen met ons evenement, van harte uit om de moeilijke versie te nemen.

Parcours 2023

Het parcours van 2023 was nagenoeg gelijk aan die van 2022 en staat hieronder afgebeeld. De afstand ligt rond de 6,5 km.

De rode lijn is het parcours van de run. De gele lijn is de route van de paardenkar van Belfjor die tijdens de run gratis op en neer langs het parcours zal pendelen. Hier kun je ‘gewoon’ in- en uitstappen.