Parcours

De start en finish zijn midden in het dorp Loil, naast de kerk. Uiteraard doen we de mooie vijver bij Baakman en het vijvertje bij Cornelissen aan. De meeste hindernissen zijn te doen zijn voor deelnemers vanaf 8 jaar en zijn dus laagdrempelig. Verder zorgen we voor genoeg modder en slootjes. We danken de landeigenaren voor de welwillende medewerking die we elk jaar krijgen. Super!

Een sfeervolle DJ zal aan het einde van de Groenestraat van de partij zijn. Ook zal Amicitia op deze plek de mogelijkheid bieden om wat te drinken te kopen.

Sommige hindernissen kunnen op een makkelijke of moeilijke manier worden genomen. We dagen de ervaren survivalrunners, die meedoen met ons evenement, van harte uit om de moeilijke versie te nemen.

Parcours 2019

Het parcours van 2019 was op enkele punten gewijzigd.

De afstand was 300 meter langer dan de eerdere edities, namelijk 5,9 km.

De rode lijn is het parcours van de run. De gele lijn is de route van de paardenkar van Belfjor die tijdens de run gratis op en neer langs het parcours pendelde. De hindernissen voor 2019 waren uiteraard weer bedacht door ons creatieve survivalbrein Onne Heesen. De mooie plannen voor 2020 gaan een tijdje in de kast en worden wellicht in 2021 uitgevoerd.