Startlijsten 2022

Klik op de bijlagen voor de startlijst op

naam of op

startnummer.

We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de door jou opgegeven wensen. Als je geen wensen hebt ingediend op de vrije tekst bij de inschrijving dan hebben we je ingedeeld zoals het voor ons het beste uitkwam. Omdat de indeling is gedaan en de run helemaal vol zit kan er ook niet meer worden geschoven.

Zorg dat je op de wedstrijddag op tijd bent bij de inschrijving waar je je wedstrijdshirt ontvangt, liefst minimaal een half uur voor je start. De inschrijftent bevindt zich op het kerkplein. Je mag alleen meelopen met het wedstrijdshirt, want dan ben je verzekerd via de Survivalrun Bond Nederland. Helaas kunnen we het geplande jubileumshirt niet leveren door hele lange levertijden en moeten we kiezen voor plan B, maar ook die zal jullie goed bevallen.

De kleedkamers van de voetbalvereniging SV Loil zijn geopend om om te kleden en eventueel te douchen na de run. Laat ze achter zoals je er ook binnenkomt svp. Zorg tijdens de run voor een lange broek en schoenen met goede grip.

10e Editie:

Bij de inschrijving ontvang je ook een polsbandje en hiermee doe je automatisch mee aan de verloting van 10 mooie prijzen gedurende de dag. Tijdens de run zijn 10 hindernissen gemarkeerd voor deze verloting en als je die alle 10 volgens de regels volbrengt ding je mee. Doe je een van deze 10 hindernissen niet zoals het hoort dan ben je je bandje kwijt. Bij de finish hoor je het direct als je hebt gewonnen. Wij bepalen 10 eindtijden gedurende de dag en degene die na die tijd het eerst binnenkomt met bandje wint de prijs. Ze zijn beschikbaar gesteld door de Westernboerderij, bakker Paul, cafetaria de Papegaai en Sport-Balance.

We wensen jullie heel veel plezier.

About Author

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *