Nieuwe hoofdsponsoren voor de Survival Run Loil

Het bestuur van de survivalrun Loil is blij dat ze 2 lokale bedrijven met een regionale uitstraling bereid hebben gevonden om samen het hoofd sponsorschap van de loilse survivalrun op zich te nemen.

Met Kemperman Verzekeringen en Mom-Joosten Makelaars is overeenstemming bereikt over een langdurige samenwerking.

De 2 bedrijven werken al langer samen aan diverse mooie woonprojecten in de regio, en die samenwerking willen ze verder vorm geven door zich samen aan de survivalrun te binden.

De kernwoorden, laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk, voor het hele gezin, voor de hele regio, en iedereen een fijne dag bezorgen waarbij meedoen belangrijker is dan winnen, zijn woorden die de survivalrun zo bijzonder maken maar zijn ook woorden die passen bij de uitstraling en doelstelling van de beide bedrijven.

Verdere informatie over deze prachtige bedrijven en de samenwerking met de survivalrun Loil zal zeker ook worden toegelicht in de survivalkrant die eind mei bij u op de deurmat zal vallen.

Het bestuur van de survivalrun bedankt de bedrijven in het gestelde vertrouwen en weet zeker dat de samenwerking voor alle partijen in de toekomst de nodige mooie momenten zal gaan opleveren.

About Author

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.