Geslaagde 9e survivalrun

De survival run van 4 juli 2021 zit er weer op, na weken van voorbereiding stonden zowel de meer dan 100 vrijwilligers als de 1000 deelnemers te popelen om weer te beginnen. Met de COVID maatregelen in het achterhoofd was de entourage soberder dan voorgaande jaren, maar daar was niets van te merken na het eerste startschot. Na een lekkere warming up gingen de deelnemers met plezier onderweg. Het enthousiasme bij zowel de deelnemers als vrijwilligers maakte er 1 groot 6 km lang feest van. We mochten weer en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Super dat iedereen ons geholpen heeft de Corona maatregelen na te komen, hierdoor hoefden wij niet de gehele dag ‘politie agent’ te spelen. Het weer werkte tot 16 uur goed mee waardoor alle deelnemers konden starten. Daarna kwam de enige spelbreker die wij niet in de hand hebben voorbij: onweer. Voor de veiligheid van deelnemers, publiek en onze eigen vrijwilligers moesten we met de voorspellingen bij de hand, besluiten de run vroegtijdig te stoppen. BALEN, maar overmacht. Hopelijk komen die laatste pechdeelnemers volgend jaar terug en maken wij het goed. Met een super opruimploeg is in de stromende regen toch een groot deel van het parcours al weer opgeruimd, hulde aan de doorzetters!

Als organisatie kijken wij terug op een super geslaagd sportevenement met helaas een iets mindere afsluiting. Heel veel dank aan alle vrijwilligers, sponsoren, landeigenaren en deelnemers!!!

En zet het in de agenda’s: 1 april 2022 om 0.00 uur inschrijven voor de 10e survivalrun Loil, we gaan daar een nog groter spektakel van maken. Tot dan!!! Datum run 26 juni 2022.

About Author

Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *